Sports Current Affairs 2016
Sports Gk questions for Bank, PSC and UPSC Exams
Grand Slam winners
1. Australian open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic
2. Australian open 2016 women's title Winner?
Answer: Angelique Kerber from Germany
3. French open 2016 women's title Winner?
Answer: Garbine Muguruza from spain
4. French open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic
*5. Wimbledon 2016 men's winner?
Answer: Andy murray
*6.Wimbledon 2016 women's winner?
Answer: Serena Williams
*7. US open 2016 men's winner?
Answer: Stan Wawrinka (from switzerland)
*8. US open 2016 women's winner?
Answer: Angelique Kerber from Germany
9. Who won the 2016 FIFA Ballon d'Or award ( player of the year )?
Answer: Cristiano Ronaldo
10. Who won 2016 FIFA Women's World Player of the Year ?
Answer: Carli Lloyd (USA)
No comments:
Post a Comment